Congreslocatie in Brabant

Bent u op zoek naar een geschikte congreslocatie in Brabant? Dan zit u bij ‘t Veerhuis Oud Gastel op de juiste plek! Wij hebben namelijk meerdere ruimtes beschikbaar die ideaal zijn om een congres te houden. Deze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien.

Onze multifunctionele ruimtes die een capaciteit tot 400 personen hebben, beschikken over audiovisuele en communicatieve faciliteiten die u voor uw bijeenkomst nodig heeft.

Bij ‘t Veerhuis kunt u uw congres zo groot of zo intiem mogelijk maken. We hebben vrijwel alle faciliteiten voor jouw bijeenkomst in eigen beheer en zijn daarom zeer flexibel in de invulling en uitvoer. Heb je last-minute nog wijzigingen in het programma? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op via 0165 – 51 2005

Uiteraard kan ‘t Veerhuis ook tijdens het congres voor de catering zorgen. Alles komt vers uit eigen keuken!. Wij verzorgen zowel koud als warme bufetten, hapjes, walking diners, koffietafels, tapasborden en complete diners.

Uiteraard kunnen wij ook de catering verzorgen. Alles komt vers uit eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, zoals een koud/warm of hapjes buffet,walking diners, koffietafels, tapas borden, luxe hapjes en complete diners.

Onze congreslocatie in Brabant is centraal gelegen in Oud Gastel en heeft een goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid en werkelijk alles op het gebied van eten, drinken en entertainment valt te regelen.

Bent u geïnteresseerd om uw congres bij t’ Veerhuis houden of om een bezichtiging te plannen? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 0165 – 51 2005 of onderstaand contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.