Congreslocatie in Oud Gastel

Bent u op zoek naar een geschikte congreslocatie? (voor uw zakelijk evenement) Dan bent u bij ‘t Veerhuis Oud Gastel aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meerdere ruimtes beschikbaar die voorzien zijn van alle gemakken.

Wij hebben verschillende multifunctionele ruimtes met een capaciteit tot 400 personen beschikbaar. ‘t Veerhuis maakt uw zakelijke evenement zo groot of zo intiem, zoals u zelf wilt. En uiteraard beschikken wij in huis over alle audiovisuele en communicatieve faciliteiten die u voor uw bijeenkomst nodig heeft.

We hebben vrijwel alle faciliteiten voor jouw bijeenkomst in eigen beheer en zijn daarom zeer flexibel in de invulling en uitvoer. Heb je last-minute nog wijzigingen in het programma? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op via 0165 – 51 2005

Uiteraard kunnen wij ook de catering verzorgen.Alles komt vers uit eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, zoals een koud/warm of hapjes buffet,walking diners, koffietafels, tapas borden, luxe hapjes en complete diners. 

Het is onze passie om uw congres tot in de puntjes te regelen. ‘t Veerhuis is geschikt voor zowel compacte als grote gezelschappen. 

Ons congreslocatie in Oud Gastel is centraal gelegen in West-Brabant, heeft een goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid en werkelijk alles op het gebied van eten, drinken en entertainment valt te regelen.

Wilt u graag onze congreslocatie huren in Oud Gastel of een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via de contact paginaof onderstaand formulier. Heb je een vraag die niet kan wachten? U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0165-512005. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op.