Op zoek naar een Corona proof uitje ? Huur een E-chopper!

corona proof uitjeMet de E-Chopper van ‘t Veerhuis Oud Gastel kun je lekker (corona proof) uitwaaien in het brabantse landschap. Het is de ultieme en nieuwe outdoor beleving! Veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op. Nu ideaal als corona proof uitje !

Rijdt corona proof met je partner, vrienden of collega’s een prachtig route door het brabantse landschap rondom Oud Gastel. De E-choppers zijn al vanaf 2 uur en maximaal 35 kilometer radius te huren. Daarnaast is de E-chopper rit uit te breiden met bijvoorbeeld een high beer / wine of picknick voor onderweg.

Ook bieden we u de mogelijkheid om de E-choppers een gehele dag te huren. Dit is mogelijk vanaf 09:30 tot 18:00 met een actieradius van maximaal 75 kilometer. Zo heeft u meer tijd en actieradius om het prachtige brabantse landschap rondom Oud Gastel (corona proof) te verkennen.

Wil je eerst even komen kijken? Geen probleem. Wij hebben op de Veerkensweg een exemplaar staan waar jij op mag gaan zitten en voelen hoe het zou zijn als je hiermee de wijde wereld in mag rijden. Dit doen we wel graag op afspraak. Wees er snel bij, want deze nieuwe outdoor beleving is nog nergens te ervaren. 

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Borg voor het gebruik van e-chopper: Voor 4 personen of meer € 250, minder dan 4 personen € 100.

Reserveer hier uw corona proof uitje!