The Musical & Show Experience

Wilt u een avond genieten van de mooiste muzieknummers uit de bekendste musicals terwijl u dineert, geniet, kijkt en luistert naar de schitterende performance van de artiesten op het podium?
Dan is dit een heerlijke show voor u en uw gezelschap! Bij aanvang van deze dinnershow wordt u door charmante hostesses welkom geheten in de sfeervolle Veerhuis Lounge. U wordt begeleid naar de speciaal voor u ingedekte tafels en daarna wordt u onophoudelijk verrast door de showelementen
van The Musical & Show Experience. Na een kostelijke opening kunt u tijdens heerlijke gerechten
genieten van zoveel gekende nummers uit bekende musicals van de voorbije jaren. Een hele reeks van acts uit bijvoorbeeld AIDA, The Lion King, Les Miserabele, Wicked, Hij gelooft in Mij, Saturday Night Fever, Ciske de Rat, Sister Act en Dirty Dancing passeren de revue. Het zijn de bekoorlijke ballades, vrolijke meezingers, schitterende duetten, ontroerende momenten en dansbare klappers die deze dinnershow tot een groot feest maken. The Musical & Show Experience is een schouwspel met razendsnelle verkledingen, verrassende wendingen en een voortreffelijk uitgelicht podium. Naarmate de avond vordert, wordt het tempo in de show steeds meer opgevoerd. En dat betekent voor u, als u daar zin in heeft, de dansvloer helemaal voor u is! En dan is er even een moment voor een welverdiende afkoeling in de vorm van een feestelijk dessert buffet. Snoeperig genieten! Het showteam van The Musical & Show Experience sluit daarna dit luisterrijk feest af met een spetterende ‘grande finale’. The Musical Show & Experience is een fantastische avond waarbij culinair en show op elkaar afgestemd zijn. Met als stralend middelpunt u als theatergast!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.