E-chopper huren bij ’t Veerhuis

E-chopper hurenWilt u een E-chopper huren in Brabant? Dan bent u bij ‘t Veerhuis Oud Gastel aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een kostelijk idee…Voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrijgezellendag of ander groepsuitje? ‘t Veerhuis Outdoor heeft zoveel attractieve arrangementen voor u in petto.

Een E-chopper arrangement bij ‘t Veerhuis reserveert u gemakkelijk online.

E-chopper huren in Brabant

Met de E-chopper rijdt u een prachtige route door het Brabantse landschap. Een E-chopper arrangement reserveert u gemakkelijk online op onze website. De kosten per persoon bedragen €37,50,-.

De E-chopper tour door Brabant is eventueel uit te breiden met een barbecue (minimaal 10 personen), high beer, high wine, koffie of thee met appeltaart. Ook is het mogelijk om de Echoppers op locatie te huren. Neem in dat geval even telefonisch contact op: 0165-512005

Bij aankomst krijgt u een heldere uitleg, zodat u veilig met de E-chopper de weg op kunt. Om op een E-chopper te mogen rijden heeft u wel een rijbewijs nodig (minimaal brommer- auto rijbewijs).

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

  • Onze e-choppers zijn volledig elektrisch.
  • Wij bieden de mogelijkheid om 2 uur te toeren met de e-chopper voor €37,50 p.p. (max. 35 kilometer radius).
  • Wij bieden ook de mogelijk om de gehele dag de e-chopper van 9.30 uur tot 18.00 uur te huren voor €77,50 p.p. (max. 75 kilometer radius).
  • Wij werken met vaste tijdsblokken op de dag. Kies je ideale tijdsblok (zie onderstaande reserveringsmodule).
  • Wij geven een heldere en goede instructie om veilig de weg op te kunnen.
  • Je moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs (minimaal brommer- autorijbewijs).
  • De e-chopper ervaring is uit te breiden met een high beer / high wine / picknick voor onderweg / lunch / bakplaten.
  • Wilt u last minute reserveren (binnen 24 uur)? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.

Wil je eerst even komen kijken? Geen probleem. Wij hebben op de Veerkensweg een exemplaar staan waar jij op mag gaan zitten en voelen hoe het zou zijn als je hiermee de wijde wereld in mag rijden. Dit doen we wel graag op afspraak. Wees er snel bij, want deze nieuwe outdoor beleving is nog nergens te ervaren. 

Echopper huren in Brabant! Hieronder te reserveren

Liever met een Solex door het Brabantse landschap rijden? 

Naast een E-chopper huren kunt u ook kiezen voor een Solex arrangement van het ‘t Veerhuis Oud Gastel! Lekker uitwaaien in het Brabantse landschap op deze nostalgische machines. 

Het verleden komt weer tot leven met een rit op de Solex. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. ‘t Veerhuis Outdoor neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Wij bieden u de mogelijkheid om 2,5 uur te toeren met de solex in Brabant voor €33,50 p.p. / Solex

Ook het Solex arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een high wine, high beer of een picknick voor onderweg. Meer informatie en reserveren kunt u hier vinden.

Wilt u last minute een Echopper huren in Brabant? (binnen 24 uur)? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook / Instagram pagina.