Met een klassieke Yorkbus op stap

Wilt u eens een bijzonder tintje geven aan uw bedrijfsuitje, trouwvervoer, reclame en promotie of ander evenement? Dat is mogelijk met onze originele klassieke Engelse dubbeldekker met open top. Deze York bus is tot 2006 nog ingezet voor city tours in Engeland. Bij mooi weer is het lekker uitwaaien op het  bovendek of de sfeer van vroeger op het benedendek beleven. Onze York bus is en blijft toch een opmerkelijk vervoermiddel waarmee uitnodigende ritten en bezoeken aan bezienswaardigheden in West-Brabant gemaakt kunnen worden.

In de dubbeldekker is ruimte voor 60 personen, op het benedendek alleen kunnen 30 personen zitten. Op het bovendek mag tijdens het rijden alleen gezeten worden. Ritten zijn mogelijk in een straal van 35 km rond Oud Gastel. Routes die buiten deze straal vallen zijn mogelijk in overleg. De maximale snelheid is 70 km/uur waardoor de snelwegen niet toegankelijk zijn. Door uzelf verzorgde catering en excursieritten zijn mogelijk in overleg. Meerijden geschiedt geheel op eigen risico.

Informatie en Tarieven

Diverse locaties zoals Willemstad, Bakkersmolen, Wildert-Essen en bowlen.
Minimaal aantal 25 personen, maximaal 60 personen
Prijs per uur € 125,00 (minimaal 3 uur). De prijs is inclusief chauffeur, brandstof en inzittendenverzekering. Gerekend vanaf 't Veerhuis en vice versa
Alleen verhuur binnen een straal van 25 km vanaf Oud Gastel

Reserveer direct online

 


 Koffie of thee met gebak? (€5,- p.p.)
 Koffie of thee met sausijzenbroodje? (€5,- p.p.)
 Uitgebreide lunch (€13,- p.p.)
 Uitgebreide lunch (€13,- p.p.)
 Borreluurtje met warme hapjes (€12,50 p.p.)
 Barbeque (€18,- p.p.)
 Bourgondisch buffet (€18,- p.p.)
 Kookstudio
 
 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.