Zaaltje huren in Oud Gastel

Wilt u graag een zaaltje huren in Oud Gastel? Dan bent u bij ‘t Veerhuis Oud Gastel aan het juiste adres. Wie iets bijzonders te vieren heeft zoekt bij voorkeur naar een zaaltje met veel mogelijkheden. Een verjaardag, familiefeest, huwelijk, jubileum, reünie of welke specifieke reden dan ook om een heerlijk feest te organiseren, wij van t’ Veerhuis regelen het voor u!

‘t Veerhuis heeft verschillende aangename eigen karakteristieke zaaltjes ter beschikking voor elke gelegenheid. Ook is het mogelijk om meerdere Veerhuis zaaltjes te combineren. Zo kunnen uw gasten in de ene ruimte de gelegenheid geven om rustig te borrelen en ontspannen. In de andere zaal kunnen uw gasten dan heerlijk ongedwongen feestvierend uit de bol te gaan. 

t Veerhuis in Oud Gastel is centraal gelegen in West-Brabant en heeft een goede bereikbaarheid. Ook beschikken wij over een royale parkeergelegenheid.

Uiteraard staan wij ook garant voor een perfecte culinaire verzorging, zodat u met een gerust hart uw gelegenheid kunt bijwonen.

Zaaltje huren in Oud Gastel met buffet en muziek

Bij t’ Veerhuis is het mogelijk om een zaaltje te huren inclusief buffet. Alles komt vers uit onze eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, zoals een koud/warm of hapjes buffet, walking dinner, koffietafels, tapas borden, luxe hapjes en complete diners.

Naast het verzorgen van een compleet buffet kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van passende muziek en/of artiesten om uw gelegenheid helemaal compleet te maken. Onze ervaring leert namelijk dat een bijzonder feest niet compleet is zonder een bekorende muzikale omlijsting.

Ziet u het al voor zich: uw buitengewoon gezellig feest bij ‘t Veerhuis in Oud Gastel? Graag helpen we u om uw idee tot werkelijkheid te maken. Van één feit mag u overtuigd zijn: uw gasten voelen zich zeker thuis bij ons!

Wilt u graag een zaaltje huren in Oud Gastel bij ‘t Veerhuis of een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina. Heb je een vraag die niet kan wachten? U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0165-512005. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.