Bedrijfsuitje in Oud Gastel: E-chopper rijden!

Bedrijfsuitje in Oud GastelBent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Oud Gastel? Kijk dan eens naar het E-chopper arrangement van t’ Veerhuis. Lekker uitwaaien op deze bijzondere machines met je team of collega’s.

Je rijdt een prachtige route door het prachtige Brabantse landschap, waarin je je in alle vrijheid en rust kan onderdompelen met deze opvallende verschijning. Kortom; een uniek (outdoor) bedrijfsuitje!

De ultieme en nieuwe outdoor beleving, de e-chopper! Veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op.

Bij ‘t Veerhuis rijdt je een tour van 2 uur met de originele een volledig elektrische E-chopper! Een E-chopper arrangement reserveert u gemakkelijk online op onze website. De kosten per persoon bedragen €37,50,-.

Een E-chopper bedrijfsuitje door Brabant is eventueel uit te breiden met een barbecue (minimaal 10 personen), high beer, high wine, koffie of thee met appeltaart. Ook is het mogelijk om de E-choppers op locatie te huren. Neem in dat geval even telefonisch contact op: 0165-512005. Wij bieden ook de mogelijk om de gehele dag de e-chopper van 9.30 uur tot 18.00 uur te huren voor €77,50 p.p. (max. 75 kilometer radius).

Bij aankomst krijgt u een heldere uitleg, zodat u veilig met de E-chopper de weg op kunt. Om op een E-chopper te mogen rijden heeft u wel een rijbewijs nodig (minimaal brommer- auto rijbewijs). 

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

Wil je eerst even komen kijken voordat u uw bedrijfsuitje gaat plannen? Geen probleem. Wij hebben op de Veerkensweg een exemplaar staan waar jij op mag gaan zitten en voelen hoe het zou zijn als je hiermee de wijde wereld in mag rijden. Dit doen we wel graag op afspraak. Wees er snel bij, want deze nieuwe outdoor beleving is nog nergens te ervaren. 

Liever als bedrijfsuitje met een Solex door het brabantse landschap rijden? 

Ook dat is mogelijk bij ‘t Veerhuis Oud Gastel! Lekker uitwaaien in het Brabantse landschap op deze nostalgische machines. 

Het verleden komt weer tot leven met een rit op de Solex. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. ‘t Veerhuis Outdoor neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Wij bieden u de mogelijkheid om 2,5 uur te toeren met de solex in Brabant voor €33,50 p.p. / Solex

Ook het Solex arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een high wine, high beer of een picknick voor onderweg. Meer informatie en reserveren kunt u hier vinden.

Wilt u last minute als bedrijfsuitje een E-chopper huren? (binnen 24 uur) Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook / Instagram pagina.

Reserveer hier uw bedrijfsuitje in Oud Gastel: