BUBBLEBALLEN

De naam doet het al vermoeden: Bubbelbal spelen doe je met een grote met lucht gevulde “bubbel” om je heen. Deze werkt als stootkussen, maar ook als valbreker, die ervoor zorgt dat je altijd zacht landt. Dat is maar goed ook: tijdens een potje Bubble Football, zoals de activiteit internationaal genoemd wordt, zijn de valpartijen niet op één hand te tellen. Dat je je armen niet kan gebruiken werkt daar zeker aan mee, maar ook de mogelijkheid om zonder gevaar eens flink op elkaar te botsen is voor veel bubbelballers moeilijk te weerstaan. Alles bij elkaar staat Bubbelbal garant voor een middagje hilariteit op het gras of in de gymzaal en is daarmee een ideale activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een uitje met vrienden of collega’s of een familiedag.

De kosten zijn 25,- euro per persoon.

Heeft u een reservering gemaakt? Hou rekening met de borg op de dag van uw rit. Deze kan alleen contant voldaan worden.

Happen en bubbleballen

Buiten op ons vernieuwde terras serveren wij de lekkerste Brabantse happen.

BBQ (min 10 personen) 26,50 per persoon

Geniet op ons vernieuwde terras, van een heerlijke BBQ! Wij verzorgen met alle plezier een bourgondische én gezellige barbecue voor onze gasten. Alles wordt voor u klaargezet: de barbecue (‘s), borden, bestek en een natuurlijk een heerlijk goed gevuld barbecue buffet met vlees van topkwaliteit! Het buffet bestaat onder andere uit: verschillende soorten vlees, salades, brood, sausjes. Ons bekende BBQ arrangement is altijd een groot succes, reserveer daarom ruim van tevoren.

Borreluurtje 17,50 per persoon

Nog even heerlijk nagenieten met uw gezelschap van uw outdoor activiteit? Reserveer dan het borreluurtje! Een uur lang onbeperkt pils, wijn en fris. Afgewisseld met heerlijke kleine Brabantse hapjes.

High Beer 24,50 per persoon

Proef het goede leven! Iets te vieren? Of wilt u uw outdoor activiteit echt feestelijk afsluiten?
Reserveer dan ons High Beer arrangement voor maar 24,50 per persoon! Een tafel met 3 verschillende Speciaalbieren afgewisseld met heerlijke hapjes die de bieren nog smaakvoller maken. Wat wilt u nog meer? Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

High Wine 24,50 per persoon

Onze High Wine is een echt feestje en pure verwennerij! Na uw outdoor activiteit lekker zitten en ontspannen. Om vervolgens te ervaren hoe onze wijnen en hapjes elkaar versterken. Tijdens onze exclusieve High Wine serveren wij u 3 verschillende wijnen voor met bijpassende kleine hapjes voor maar 24,50 per persoon. Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

Goed van start, 7,50 per persoon

Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak, voordat uw outdoor avontuur echt gaat beginnen?

Lunch 17,50 per persoon

Honger gekregen na uw outdoor activiteit? Reserveer van tevoren een lunch en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat bij terugkomst!
Onze heerlijke lunch bestaat uit een heerlijk 12 uurtje :
Kopje tomatensoep | Slaatje | 2 broodjes | Kroketje | 1x gebakken eitje | Melk en Jus d’orange

 

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Reserveer hier je Bubblebal activiteit!