Onze e-chopper helemaal voor jou!

De ultieme en nieuwe outdoor beleving, de e-chopper! Veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op.

Uitwaaien op deze bijzondere machines doe je alleen, met je partner, je vrienden of je team. Je rijdt een prachtige route door het Brabantse landschap, waarin je je in alle vrijheid en rust kan onderdompelen met deze opvallende verschijning. 

 • Onze e-choppers zijn volledig elektrisch.
 • Om op onze e-choppers te rijden dient u in het bezit te zijn van een (brommer) rijbewijs. Heeft u deze niet? Dan kunt u kiezen om achterop te gaan bij een 2-zits e-chopper of kunt u een E-fat bike huren.
 • Wij bieden de mogelijkheid om 2 uur te toeren met de e-chopper voor €37,50 p.p. (max. 35 kilometer radius). Huurt u een 2-zitter? Dan betaald u €37,50 p.p.
 • Wij bieden ook de mogelijk om de gehele dag de e-chopper van 9.30 uur tot 18.00 uur te huren voor €77,50 p.p. (max. 75 kilometer radius).
 • Wij werken met vaste tijdsblokken op de dag. Kies je ideale tijdsblok (zie onderstaande reserveringsmodule).
 • Wij hebben 2 routes voor u uitgestippeld, welke u kunt volgen via de telefoonhouder aan het stuur van de e-chopper.
 • Om op een e-chopper te rijden dient u een helm op te doen, deze zijn bij de prijs in begrepen.
 • Bij slecht weer, zal ’t Veerhuis zelf met u contact opnemen. De activiteit wordt dan kosteloos verplaatst naar een nieuwe datum.
 • Maak uw e-chopper avontuur compleet in combinatie met een horeca arrangement (kies outdoor arrangementen voor alle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een high beer, high wine of barbecue arrangement)
 • Wij geven een heldere en goede instructie om veilig de weg op te kunnen.
 • Wil je last minute reserveren (binnen 24 uur)? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.
 • Heeft u een reservering gemaakt? Hou rekening met de borg op de dag van uw rit. Deze kan alleen contant voldaan worden.

Wilt u eerst even komen kijken? Geen probleem. Wij hebben op de Veerkensweg een exemplaar staan waar u op mag gaan zitten en voelen hoe het zou zijn als je hiermee de wijde wereld in mag rijden. Dit doen we wel graag op afspraak. Wees er snel bij, want het is erg druk met de reserveringen!

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

Klik hier voor de algemene voorwaarden:  https://www.hetveerhuis.eu/wp-content/uploads/2022/03/1.-Voorwaarden-E-chopper.pdf

Breid uw feestje uit met één van onze heerlijke arrangementen!

BBQ (min 10 personen) 26,50 per persoon

Geniet van een heerlijke BBQ! Wij verzorgen met alle plezier een bourgondische én gezellige barbecue voor onze gasten. Alles wordt voor u klaargezet: de barbecue (‘s), borden, bestek en een natuurlijk een heerlijk goed gevuld barbecue buffet met vlees van topkwaliteit! Het buffet bestaat onder andere uit: verschillende soorten vlees, salades, brood, sausjes. Ons bekende BBQ arrangement is altijd een groot succes, reserveer daarom ruim van tevoren.

Borreluurtje 17,50 per persoon

Nog even heerlijk nagenieten met uw gezelschap van uw outdoor activiteit? Reserveer dan het borreluurtje! Een uur lang onbeperkt pils, wijn en fris. Afgewisseld met heerlijke kleine Brabantse hapjes.

High Beer 24,50 per persoon

Proef het goede leven! Iets te vieren? Of wilt u uw outdoor activiteit echt feestelijk afsluiten?
Reserveer dan ons High Beer arrangement voor maar 24,50 per persoon! Een tafel met 3 verschillende Speciaalbieren afgewisseld met heerlijke hapjes die de bieren nog smaakvoller maken. Wat wilt u nog meer? Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

High Wine 24,50 per persoon

Onze High Wine is een echt feestje en pure verwennerij! Na uw outdoor activiteit lekker zitten en ontspannen. Om vervolgens te ervaren hoe onze wijnen en hapjes elkaar versterken. Tijdens onze exclusieve High Wine serveren wij u 3 verschillende wijnen voor met bijpassende kleine hapjes voor maar 24,50 per persoon. Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

Goed van start, 7,50 per persoon

Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak, voordat uw outdoor avontuur echt gaat beginnen?

Lunch 17,50 per persoon

Honger gekregen na uw outdoor activiteit? Reserveer van tevoren een lunch en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat bij terugkomst!
Onze heerlijke lunch bestaat uit een heerlijk 12 uurtje :
Kopje tomatensoep | Slaatje | 2 broodjes | Kroketje | 1x gebakken eitje | Melk en Jus d’orange

Reserveer hier je e-chopper!

Borg voor het gebruik van e-chopper: Voor 4 personen of meer € 250, minder dan 4 personen € 100.

Bekijk hier de voorwaarden:

https://www.hetveerhuis.eu/wp-content/uploads/2022/03/1.-Voorwaarden-E-chopper.pdf