Step er eens uit!

Boerengolf tour op de step!

Op zoek naar een leuke, sportieve buitenactiviteit waar u samen veel plezier aan zult beleven? Met deze activiteit bent u verzekerd van een hoop lol!

Dit is het ultieme uitje voor iedereen die kan steppen. Collega’s, vrienden en families, geschikt voor alle gezelschappen vanaf 8 jaar.

Ontdek het mooie Brabantse dorp Oud Gastel per step en stop op de mooiste plekjes voor een rondje Boerengolf.

Er zijn maar liefst 8 holes verstopt in en rondom het mooie Brabantse dorp Oud Gastel. Volg met uw step de 8 boeren golf punten op de routekaart die u van ons mee krijgt, en na 2,5 uur zien we jullie weer terug in ’t Veerhuis.

De kosten voor een rondje Boerengolf op de step is 22,50 per persoon.

Direct reserveren? klik hier

Heeft u een reservering gemaakt? Hou rekening met de borg op de dag van uw rit. Deze kan alleen contant voldaan worden.

Happen en steppen

Honger en dorst gekregen onderweg? Geen probleem! Buiten op ons vernieuwde terras serveren wij de lekkerste Brabantse happen.

Step er eens uit en wij beloven een dag met veel lol, plezier en gezelligheid! Quality time waar iedereen zo’n behoefde aan heeft!

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden:

https://www.hetveerhuis.eu/wp-content/uploads/2022/03/3.-Voorwaarden-Boerencitystep.pdf

Direct reserveren? klik hier

Breid uw feestje uit met één van onze heerlijke arrangementen!

BBQ (min 10 personen) 26,50 per persoon

Geniet ook in de winter van een heerlijke BBQ! Wij verzorgen met alle plezier een bourgondische én gezellige barbecue voor onze gasten. Alles wordt voor u klaargezet: de barbecue (‘s), borden, bestek en een natuurlijk een heerlijk goed gevuld barbecue buffet met vlees van topkwaliteit! Het buffet bestaat onder andere uit: verschillende soorten vlees, salades, brood, sausjes. Ons bekende BBQ arrangement is altijd een groot succes, reserveer daarom ruim van tevoren.

Borreluurtje 17,50 per persoon

Nog even heerlijk nagenieten met uw gezelschap van uw outdoor activiteit? Reserveer dan het borreluurtje! Een uur lang onbeperkt pils, wijn en fris. Afgewisseld met heerlijke kleine Brabantse hapjes.

High Beer 24,50 per persoon

Proef het goede leven! Iets te vieren? Of wilt u uw outdoor activiteit echt feestelijk afsluiten?
Reserveer dan ons High Beer arrangement voor maar 24,50 per persoon! Een tafel met 3 verschillende Speciaalbieren afgewisseld met heerlijke hapjes die de bieren nog smaakvoller maken. Wat wilt u nog meer? Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

High Wine 24,50 per persoon

Onze High Wine is een echt feestje en pure verwennerij! Na uw outdoor activiteit lekker zitten en ontspannen. Om vervolgens te ervaren hoe onze wijnen en hapjes elkaar versterken. Tijdens onze exclusieve High Wine serveren wij u 3 verschillende wijnen voor met bijpassende kleine hapjes voor maar 24,50 per persoon. Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

Goed van start, 7,50 per persoon

Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak, voordat uw outdoor avontuur echt gaat beginnen?

Lunch 17,50 per persoon

Honger gekregen na uw outdoor activiteit? Reserveer van tevoren een lunch en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat bij terugkomst!
Onze heerlijke lunch bestaat uit een heerlijk 12 uurtje :
Kopje tomatensoep | Slaatje | 2 broodjes | Kroketje | 1x gebakken eitje | Melk en Jus d’orange

Reserveer hier je step voor de Boeren city golf tour!