Onze Solex helemaal voor jou!

De ultieme outdoor beleving, de Solex!

Uitwaaien op deze nostalgische machines doe je alleen, met je partner, je vrienden of je team. Je rijdt een prachtige route door het Brabantse landschap,

Bent u op zoek naar een kostelijk idee…Voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrijgezellendag of ander groepsuitje? ‘t Veerhuis Outdoor heeft zoveel attractieve arrangementen voor u in petto.

Het verleden komt weer tot leven met een rit op de nostalgische Solex. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. ‘t Veerhuis Outdoor neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Meer informatie en mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Reserveer hier je Solex!

Borg voor het gebruik van de Solex: Voor 4 personen of meer € 250, minder dan 4 personen € 100.

Verdere voor voorwaarden klik hier