Onze Solex helemaal voor jou!

De ultieme outdoor beleving, de Solex!

Uitwaaien op deze nostalgische machines doe je alleen, met je partner, je vrienden of je team. Je rijdt een prachtige route door het Brabantse landschap.

Bent u op zoek naar een kostelijk idee…Voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrijgezellendag of ander groepsuitje? ‘t Veerhuis Outdoor heeft zoveel attractieve arrangementen voor u in petto.

 • Wij verhuren de originele solexen van vroeger!
 • Om op onze solexen te rijden dient u in het bezit te zijn van een (brommer) rijbewijs. Heeft u deze niet? Dan kunt u kiezen om achterop te gaan bij een e-chopper 2-zits of kunt u een E-fat bike huren.
 • De solex tour duurt 2,5 uur. U kunt in tijdsblokken uw reservering plannen. (zie onderstaand in de reserveringsmodule)
 • De kosten bedragen € 37,50 p.p. / solex (voor een tour van 2,5 uur)
 • Wij hebben een prachtige (vaste) route voor u uitgestippeld door de Kruispolder.
 • De solex ervaring is uit te breiden met BBQ’en (minimaal 10 pers.) / high beer / high wine / koffie, thee met appeltaart vooraf / lunch.
 • U krijgt bij aankomst een heldere instructie, zodat u veilig op weg kan met de solex.
 • Om op een solex te rijden dient u een helm op te doen, deze zijn bij de prijs in begrepen.
 • Bij slecht weer, zal ’t Veerhuis zelf met u contact opnemen. De activiteit wordt dan kosteloos verplaatst naar een nieuwe datum.
 • Wilt u de solexen op locatie hebben? Dit is mogelijk. Neem dan even telefonisch contact op: 0165-512005
 • Wilt u last minute reserveren (binnen 24 uur)? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.
 • Heeft u een reservering gemaakt? Hou rekening met de borg op de dag van uw rit. Deze kan alleen contant voldaan worden.

Het verleden komt weer tot leven met een rit op de nostalgische Solex. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. ‘t Veerhuis Outdoor neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden: https://www.hetveerhuis.eu/wp-content/uploads/2022/03/2.-Voorwaarden-Solex.pdf

Breid uw feestje uit met één van onze heerlijke arrangementen!

BBQ (min 10 personen) 26,50 per persoon

Geniet van een heerlijke BBQ! Wij verzorgen met alle plezier een bourgondische én gezellige barbecue voor onze gasten. Alles wordt voor u klaargezet: de barbecue (‘s), borden, bestek en een natuurlijk een heerlijk goed gevuld barbecue buffet met vlees van topkwaliteit! Het buffet bestaat onder andere uit: verschillende soorten vlees, salades, brood, sausjes. Ons bekende BBQ arrangement is altijd een groot succes, reserveer daarom ruim van tevoren.

Borreluurtje 17,50 per persoon

Nog even heerlijk nagenieten met uw gezelschap van uw outdoor activiteit? Reserveer dan het borreluurtje! Een uur lang onbeperkt pils, wijn en fris. Afgewisseld met heerlijke kleine Brabantse hapjes.

High Beer 24,50 per persoon

Proef het goede leven! Iets te vieren? Of wilt u uw outdoor activiteit echt feestelijk afsluiten?
Reserveer dan ons High Beer arrangement voor maar 24,50 per persoon! Een tafel met 3 verschillende Speciaalbieren afgewisseld met heerlijke hapjes die de bieren nog smaakvoller maken. Wat wilt u nog meer? Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

High Wine 24,50 per persoon

Onze High Wine is een echt feestje en pure verwennerij! Na uw outdoor activiteit lekker zitten en ontspannen. Om vervolgens te ervaren hoe onze wijnen en hapjes elkaar versterken. Tijdens onze exclusieve High Wine serveren wij u 3 verschillende wijnen voor met bijpassende kleine hapjes voor maar 24,50 per persoon. Dit arrangement is erg geliefd, reserveer deze meteen bij uw outdoor reservering!

Goed van start, 7,50 per persoon

Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak, voordat uw outdoor avontuur echt gaat beginnen?

Lunch 17,50 per persoon

Honger gekregen na uw outdoor activiteit? Reserveer van tevoren een lunch en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat bij terugkomst!
Onze heerlijke lunch bestaat uit een heerlijk 12 uurtje :
Kopje tomatensoep | Slaatje | 2 broodjes | Kroketje | 1x gebakken eitje | Melk en Jus d’orange

Reserveer hier je Solex!

Borg voor het gebruik van de Solex: Voor 4 personen of meer € 250, minder dan 4 personen € 100.