Privacybeleid

De website “www.hetveerhuis.eu” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door ‘t Veerhuis, statutair gevestigd te Oud Gastel en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 20090532. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

‘t Veerhuis garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening, legt ‘t Veerhuis gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoonnummer, uw emailadres). ‘t Veerhuis gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van ‘t Veerhuis van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht ‘t Veerhuis rekening te houden met uw voorkeuren.

Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij ‘t Veerhuis t.a.v. Administratie, Veerkensweg 22, 4751 CS Oud Gastel of per e-mail aan administratie@hetveerhuis.eu met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Uw gegevens verwijderen?

Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar administratie@hetveerhuis.eu sturen.

Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: t Veerhuis t.a.v. Administratie, Veerkensweg 22, 4751 CS Oud Gastel. ‘t Veerhuis voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid en andere websites

Op www.hetveerhuis.eu zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Hebt u nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar administratie@hetveerhuis.eu. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij zijn u graag van dienst.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.