Catering in Oud Gastel

’t Veerhuis Oud Gastel biedt u een zeer uiteenlopend catering assortiment. Wij leveren catering in Oud Gastel op maat en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Naast het verzorgen van een catering, kunnen wij de gehele organisatie van uw evenement op ons nemen. 

‘t Veerhuis heeft verschillende aangename eigen karakteristieke zaaltjes ter beschikking voor elke gelegenheid. Ook is het mogelijk om meerdere Veerhuis zaaltjes te combineren. Zo kunnen uw gasten in de ene ruimte de gelegenheid geven om rustig te borrelen en ontspannen. In de andere zaal kunnen uw gasten dan heerlijk ongedwongen feestvierend uit de bol te gaan.

Bij t’ Veerhuis is het mogelijk om een zaal te huren inclusief buffet. Alles komt vers uit onze eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, zoals een koud/warm of hapjes buffet, walking dinner, koffietafels, tapas borden, luxe hapjes en complete diners.

Naast het verzorgen van een compleet buffet kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van passende muziek en/of artiesten om uw gelegenheid helemaal compleet te maken. Onze ervaring leert namelijk dat een bijzonder feest niet compleet is zonder een bekorende muzikale omlijsting.

Wilt u graag uw catering laten verzorgen door ‘t Veerhuis Oud Gastel of een een zaal huren? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Heb je een vraag die niet kan wachten? U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0165-512005. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Contact opnemen