Outdoor activiteiten

Bent u op zoek naar een kostelijk idee…Voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrijgezellendag of ander groepsuitje? ‘t Veerhuis Outdoor heeft zoveel attractieve arrangementen voor u in petto.

In de zomervakantie kunt u tot 7 dagen van tevoren reserveren via de website. Wilt u binnen een week reserveren? Dan kan dat telefonisch via: 0165-512005.

 

Ervaar het authentieke Solexgevoel….

Het verleden komt weer tot leven met een rit op de nostalgische Solex. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. ‘t Veerhuis Outdoor neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Een (brommer) rijbewijs is verplicht.

 

De ultieme outdoor beleving, de e-chopper! Veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op.

Uitwaaien op deze bijzondere machines doe je alleen, met je partner, je vrienden of je team. Je rijdt een prachtige route door het Brabantse landschap,

Waarin je je in alle vrijheid en rust kan onderdompelen met deze opvallende verschijning. De e-choppers zijn nu al te reserveren voor jouw rondje in West Brabant. Een (brommer) rijbewijs is verplicht. Wij verhuren ook 2- zits E-choppers en E-Bikes voor degene zonder rijbewijs.

 

Van hole naar hole met de city step!

Op zoek naar een leuke, sportieve buitenactiviteit waar u samen veel plezier aan zult beleven? Met deze activiteit bent u verzekerd van een hoop lol!

Dit is het ultieme uitje voor iedereen die kan steppen. Collega’s, vrienden en families, geschikt voor alle gezelschappen vanaf 8 jaar.

 

Hilariteit in een bubblebal!

De naam doet het al vermoeden: Bubbelbal spelen doe je met een grote met lucht gevulde “bubbel” om je heen. Deze werkt als stootkussen, maar ook als valbreker, die ervoor zorgt dat je altijd zacht landt. Dat is maar goed ook: tijdens een potje Bubble Football, zoals de activiteit internationaal genoemd wordt, zijn de valpartijen niet op één hand te tellen. Dat je je armen niet kan gebruiken werkt daar zeker aan mee, maar ook de mogelijkheid om zonder gevaar eens flink op elkaar te botsen is voor veel bubbelballers moeilijk te weerstaan. Alles bij elkaar staat Bubbelbal garant voor een middagje hilariteit op het gras of in de gymzaal en is daarmee een ideale activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een uitje met vrienden of collega’s of een familiedag.