Jubileum of bijzondere gelegenheid….

Wie iets bijzonders te vieren heeft zoekt bij voorkeur naar een locatie met veel mogelijkheden. Een verjaardag, familiefeest, huwelijk, jubileum, reünie of welke specifieke reden dan ook om een heerlijk feest te organiseren, wij regelen het voor u!

‘t Veerhuis heeft verschillende aangename eigen karakteristieke ruimtes ter beschikking waarin u voor uw gasten een invulling kunt geven van een gezellig intiem feest tot een groots spetterend knalfeest. En natuurlijk kunt u de verschillende Veerhuis ruimtes combineren. Om mensen in de ene ruimte de gelegenheid te geven rustig ontspannen te borrelen en in de andere zaal heerlijk ongedwongen feestvierend uit de bol te gaan. Uiteraard staan wij garant voor een perfecte culinaire verzorging.

Alles komt vers uit eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, zoals een koud/warm of hapjes buffet,walking dinners, koffietafels, tapas borden, luxe hapjes en complete diners. Onze ervaring leert dat een bijzonder feest niet compleet is zonder een bekorende muzikale omlijsting. Wij adviseren u graag bij het kiezen van passende muziek en artiesten voor uw geslaagde feestavond. Ziet u het al voor zich: uw buitengewoon gezellig feest bij ‘t Veerhuis? Graag helpen we u om uw idee tot werkelijkheid te maken. Van één feit mag u overtuigd zijn: uw gasten voelen zich zeker thuis bij ons!

De mooiste dag van jullie leven geheel verzorgd….

Jullie trouwdag is één van de mooiste en romantische dagen uit jullie leven! Een onvergetelijk feest hoort daarbij. Wij zorgen er met ons team van ‘t Veerhuis graag voor dat jullie wensen voor jullie bruiloftsfeest volledig waargemaakt worden en dat deze speciale dag een gedenkwaardige dag voor jullie is.

Ieder bruidspaar is uniek en daardoor is iedere bruiloft anders. Daarom is maatwerk van groot belang. Voor elk idee en elk budget is bij ‘t Veerhuis een passende invulling mogelijk. Het is onze passie om jullie bruiloftsfeest tot in de puntjes te regelen. ‘t Veerhuis is geschikt voor zowel compacte als grote gezelschappen.

‘t Veerhuis in Oud Gastel is centraal gelegen in West-Brabant, heeft een goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid en werkelijk alles op het gebied van eten, drinken en entertainment valt te regelen. Er zijn zoveel mogelijkheden voor een grandioos bruiloftsfeest te bedenken. Ons advies is: laat jullie inspireren door het team van ‘t Veerhuis. Graag nodigen wij jullie uit voor een persoonlijk gesprek om jullie wensen en ideeën te bespreken. Om voor jullie een stralend bruiloftsfeest te organiseren.

Want wat zijn jullie wensen? Gaan jullie voor een traditioneel bruiloftsfeest? Of willen jullie er een speels tintje aan geven? Waarbij jullie gasten maar ook eventueel aanwezige kinderen zich heel ‘happy’ bij  voelen. Er zijn tal van manieren om de onderdelen van jullie bruiloft heel persoonlijk te maken. Om te zorgen dat jullie op de bruiloft stralende, glimlachende gasten hebben, die nog lang over jullie huwelijk  zullen spreken!