Solex huren

Wilt u een Solex huren? Dan bent u bij ‘t Veerhuis Oud Gastel aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een kostelijk idee…Voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrijgezellendag of ander groepsuitje? ‘t Veerhuis Outdoor heeft zoveel attractieve arrangementen voor u in petto.

 

Solex hurenHet verleden komt weer tot leven met een rit op de nostalgische Solex. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. ‘t Veerhuis Outdoor neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Een Solex arrangement bij ‘t Veerhuis reserveert u gemakkelijk online.

Solex huren in Brabant

Met de solex rijdt u een prachtige route door het Brabantse landschap.

Bij ‘t Veerhuis rijdt je een tour van 2,5 uur met de originele solex van vroeger. Een Solex arrangement reserveert u gemakkelijk online op onze website. De kosten per persoon bedragen €33,-.

De Solex tour is eventueel uit te breiden met een barbecue (minimaal 10 personen), high beer, high wine, koffie of thee met appeltaart. Ook is het mogelijk om de Solexen op locatie te huren. Neem in dat geval even telefonisch contact op: 0165-512005

Bij aankomst krijgt u een heldere uitleg, zodat u veilig met de Solex de weg op kunt. Om op een Solex te mogen rijden heeft u wel een rijbewijs nodig (minimaal brommer- auto rijbewijs).

Meer informatie en/of last minute reserveren? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 51 2005

Borg voor het gebruik van de Solex: Voor 4 personen of meer € 250, minder dan 4 personen € 100.

Solex huren in Brabant! Hieronder te reserveren

Liever met een E-chopper door het brabantse landschap rijden? 

solex huren in brabant

Ook dat is mogelijk het ‘t Veerhuis Oud Gastel! Ga veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op. 

U rijdt een prachtige route door het brabantse landschap op een volledig elektrische E-chopper. Wij bieden de mogelijkheid om 2 uur te toeren met de e-chopper voor €37,50 p.p. (max. 35 kilometer radius).

Ook het E-chopper arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een high wine, high beer of een picknick voor onderweg.Meer informatie en reserveren kunt u hier vinden.

Meer informatie en reserveren kunt u hier vinden.

Wilt u last minute reserveren (binnen 24 uur)? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.