Solex rijden in Brabant

Wilt u graag op een Solex rijden in Brabant en het prachtige landschap tot u nemen? Neem dan contact met ons op! Wij van ‘t Veerhuis Oud Gastel bieden namelijk volledige Solex arrangementen. Leuk als bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of vrijgezellendag.

Op de Solex rijden in Brabant. Het verleden komt helemaal weer tot leven met een rit op deze nostalgische machines. Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het Nederlandse straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden. En daar is nog niets aan veranderd. De Solex is uitgegroeid tot een cultproduct uit de vorige eeuw. 

‘t Veerhuis Oud Gastel neemt u met dit ongekunstelde stukje historische bromfietstechniek terug in ‘de tijd van toen’. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorkruisen. Samen veel lol beleven is het motto!

Wist u dat een Solex arrangement bij ‘t Veerhuis gemakkelijk online kan reserveren?

Solex rijden in Brabant

Bij ‘t Veerhuis rijdt je een prachtige tour van 2,5 uur met de originele Solex van vroeger. 

Onze Solex tour is eventueel uit te breiden met een heerlijke barbecue. Dit is mogelijk bij 10 of meer personen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Solex rit uit te breiden met een high beer, high wine, koffie of thee met appeltaart.

Een Solex arrangement reserveert u gemakkelijk online op onze website. De kosten per persoon bedragen €33,-.

Wilt u de Solexen huren op locatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op: 0165-512005

Voordat u op weg gaat met de Solex, zorgen wij ervoor dat u een heldere uitleg krijgt. Wel zo fijn natuurlijk! Kunt u met een veilig gevoel de weg op. Je dient wel in het bezit te zijn van een brommer / auto rijbewijs om op de solex te mogen rijden. (Zorg ervoor dat je deze bij hebt!)

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u last minute nog reserveren? Neem dan even telefonisch contact met ons op: 0165-512005

 

Borg voor het gebruik van de Solex: Voor 4 personen of meer € 250, minder dan 4 personen € 100.

Solex rijden in Brabant! Reserveer hier uw rit!

Liever met een E-chopper door het brabantse landschap rijden? 

 

Solex rijden in brabantOok dat is mogelijk het ‘t Veerhuis Oud Gastel! Ga veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op. 

U rijdt een prachtige route door het brabantse landschap op een volledig elektrische E-chopper. Wij bieden de mogelijkheid om 2 uur te toeren met de e-chopper voor €37,50 p.p. (max. 35 kilometer radius).

Ook het E-chopper arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een high wine, high beer of een picknick voor onderweg.Meer informatie en reserveren kunt u hier vinden.

Meer informatie en reserveren kunt u hier vinden.

Wilt u last minute reserveren (binnen 24 uur)? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op: 0165-512005.

Neem contact met ons op

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.